Kundeudtalelser

Det siger vores kunder

Her kan du se udtalelser fra nogle af vores kunder og via links se vurderinger på Håndv​ærker.dk, Byggetilbud.dk og Facebook.com.

Super dygtig håndværker som håndterer både de store og de små opgaver meget professionelt. Holder sine aftaler og har styr på tingene. Alle stjerner herfra!​
Kathrine Skovdal
Totalrenovering og ombygning af villa i forbindelse med køb.
Super service og dygtigt håndværk Frederik Kyed har stået for energirenovering af 1. sal, nyt badeværelse mv i vores 60’er hus – og vi er på alle måder tilfredse med resultatet. Vi har fået meget kompetent rådgivning i hele forløbet fra den indledende snak, over små og større spørgsmål til afslutning. Alle aftaler er overholdt og arbejdet er flot udført – super service og styring af projektet. Vi kan derfor kun give Frederik vores bedste anbefalinger.
Helle Anker
Energirenovering af 1960'er hus samt renovering af badeværelse og 1. sal.
Frederik Kyed har udført diverse reparationsarbejder, bl.a. I forbindelse med angreb af borebiller. Vi kan kun udtrykke tilfredshed med hans arbejde og vil gerne fremhæve hans ordholdenhed, opfyldelse af tidsplaner og generelle venlighed.
Anne-Grete Bunken
Diverse reparationsarbejder samt udbedring af borebilleangreb i bærende dele af carport.
​Professionelt og dygtige håndværker Vi har fået lavet terrasse, nye vinduer, skunklem og meget mere - alt tip top, til aftalt pris og deadlines overholdt. God rådgivning og dialog om løsning af opgaverne. Professionelle håndværkere - søde, dygtige og efterlader alt opryddet og pænt. Varmeste anbefaling.
Lis bergman
​Nyt eternittag - flot arbejde! Kyed Byg har lagt nyt eternittag på vores hus. Resultatet er superflot og blev afsluttet til det aftalte tidspunkt. Dette på trods af flere dage med dårligt vejr. I forløbet har Frederik gjort opmærksom på mangler som efter aftale er blevet udbedret. Jeg vil klart anbefale Kyed Byg
Lars Løgstrup
​Nyt eternittag
Godt arbejde. Veludført. Punktlig og påregnelig. Afgivet for udskiftning af 14 vinduer og døre
Anmelder udtaler
Udskiftning af 14 vinduer og døre"
Vi har fået lavet nyt tag og i den forbindelse en 1. sal via udnyttelse af loftrum til 3 værelser og en stor repos. Der er etableret to store kviste, ovenlysvinduer, franske altaner, trappe mv. Derudover så er vores hus blevet filset og soklen er malet. Vi har været meget tilfredse i hele forløbet og alle aftaler er overholdt, vores ønsker er blevet efterkommet, og der har løbende været en god dialog. Vi kan virkeligt anbefale Kyed Byg v/Frederik Kyed.
Bettina Nyrup
​Nyt tag og udnyttelse af loftrum
Super service og alle aftaler overholdt. Grundigt udført arbejde og kan klart anbefales. Vi vil ikke tøve med at bruge Frederik igen.
Anmelder udtaler
Etablering af nedhængt loft
​Efter at have overtaget vores drømme sommerhus idyl, beliggende ned til en sø med nykkeroser og åkander, i utroligt smukke omgivelser opstod behovet for en carport med tilhørende skur. Vi tænkte, tegnede og gik på jagt efter en mand af den rette støbning til opgaven. Valget faldt på Kyed byg som straks gik på opgaven med krum hals. Desværre er stråtækt idyl ikke altid den mest praktiske, så sikkerheds krav fra brandmyndighederne spændte gevaldigt ben for vores projekt. Men Frederik Kyed gav ikke op. Lynhurtigt fik han tegnet og konstrueret et fantastisk alternativ, som udover at leve op til brandsikkerheden, oversteg vores vildeste forventninger rent arkitektonisk og danner en smuk, diskret kontrast til de stråtækte huse på grunden. Når projektet, fra konstruktion, til ansøgning om tilladelser og udførelse samt helt banal oprydning og aflevering, så oven i købet spiller max, ja så er man jo nærmest lykkelig og taknemmelig når regningen skal betales. Det er vel overflødig at tilføje at Fredrik nærmest er blevet en del af familien.
Thomas Rode
Projektering, ansøgning og opførelse af carport/skur med særlige brandkrav.​
​Tilbud og udførelse af skadesrapport Frederik har hjulpet os med en meget svær Forsikringssag på vores nyindkøbte hus. Han yder er ekstrem professionel service og er meget dygtig til sit håndværk. Kan klart anbefales!
Kim Jepsen
Uge 39-41 2015 udskiftede Frederik Kyed og to medarbejdere vort 40 år gamle Eternittag. Arbejdet udførtes selv i mindste detalje til vor fulde tilfredshed, og sågar hurtigere end lovet (vejret var også godt). Hver gang jeg kom i tanke om et eller andet, viste det sig, at Frederik allerede havde tænkt over det, og som regel klaret sagen. Trods stillads etc var haven uskadt ved arbejdets afslutning. Frederik var både fagligt og menneskeligt helt i top. Vor varmeste anbefaling!
Ole Andersen
​Nyt Eternittag
Alle aftaler overholdt, præcis som aftalt - god kommunikation, flot finish, vi har fået hvad vi ønskede os.
Anmelder udtaler
Etablering af ny terrasse
Komptent faglig og overholdte alle aftaler. Samtidig et flot stykke arbejde.. kan kun anbefales.
Anmelder udtaler
Udskiftning af kælderdør

Vi er medlem af

Dansk Håndværk og deres gode garantiordning, der dækker ved fejl og mangler ved byggeriet for op til 150.000 kroner.