Erhverv

Byggeri på jeres vilkår

Hvis du er leder eller bygningsansvarlig i en virksomhed, så har du nok rigeligt at se til i hverdagen og uanset om det er en ekstra kontorplads, ombygning af lageret eller udskiftning af et helt tag eller en enkelt tagplade, så bliver det endnu en opgave du skal have løst.

Byggeri på jeres vilkår
KyedByg A/S er din faste samarbejdspartner til alle håndværks opgaver. Vi har specialister i større projekter i hoved- og totalentreprise, men vi påtager os også helt små serviceopgaver og alt derimellem. Dermed kan i med KyedByg A/S som samarbejdspartner, få løst alle opgaver under ét tag. Vi har selv dygtige tømrere og snedkere ansat og har et stærkt netværk af faste samarbejdspartnere til at dække alle aspekter indenfor byggeri. Vi er skarpe på projektledelse og sikrer altid et højt informationsniveau til brugere, bygherre og andre interessenter.

Løsninger skræddersyet til jeres behov
Vi i KyedByg A/S har forståelse for at håndværkere i huset kan være en belastning for både ejer/lejer, ansatte og kunder. Uanset om det er kontor, butik, lager eller noget helt fjerde, så ønsker vi at finde de løsninger som passer bedst til netop jeres behov. Derfor indgår vi altid i en nærmere dialog med jer som kunde om hvordan vi kan levere et produkt der lever op til jeres forventninger, så processen bliver bedst mulig for jer.