Inspiration

Få inspiration til dit næste projekt

Køkkener

I ethvert hjem spiller køkkenet en vigtig rolle. Som mødested om morgenen før skole og arbejde, om aftenen til madlavning og aftenkaffe og i weekenderne, når timerne flyder sammen i afslapning og hyggeligt samvær. Derfor skal køkkenet være bygget af de bedste materialer, og der skal være tænkt over selv den mindste detalje.

Skal det være et køkken i lyse farver? Et harmonisk miks af stramme linjer og detaljer fulde af nostalgi? Uanset hvad du ønsker, forvandler Kyed Byg dit køkken efter dine ønsker.

Kyed Byg samarbejder med en række af landets bedste køkkenleverandører – se mere i undermenuerne.

Når man investerer i nyt køkken, bad, bryggers og garderobe, er det som regel en større investering, hvor man gerne vil have tryghed for, at man vælger den rigtige leverandør. Læs her hvorfor det er en god idé at handle med AUBO. 

AUBO er en familieejet, vestjysk virksomhed med efterhånden mange år på bagen. Virksomheden blev nemlig stiftet tilbage i 1985, og er i dag en af de sidste køkkenvirksomheder, der stadig er 100% danskejet. AUBO er i det hele taget af meget vestjysk natur. Det betyder noget for os, at folk får den rigtige behandling, og får indfriet deres drømme, når det handler om nyt køkken, bad, bryggers og garderobe.
AUBO leverer køkken, bad, bryggers og garderobe i alle prisklasser og specielt tilpasset til dine rum. Er du til den helt store luksuriøse løsning, så klarer vi den. Er du til en billigere løsning, så klarer vi også den. Med vores to produktmærker “AUBO Køkken & Bad” og “AUBO Xpress” klarer vi enhver udfordring uden at gå ned på kvaliteten.

Intet er for stort og intet er for småt, det er bare at tage fat i os.
AUBOs produkter er af god kvalitet, og vi bruger stort set kun vesteuropæiske leverandører. Vi har et stort udvalg af elementer, skabsindretning, låger, bordplader, vaske og som standard bruger vi en korpus med kraftig melamin belægning. Som en ekstra finish tilbyder vi at kante korpus i dekorfarve, hvilket er med til at sætte prikket over iét. Vi tilbyder en helt “lydløs lukning” da vores hængsler er med dæmper og vores skuffer er fuldudtræksskuffer – igen med dæmper. Alt leveres samlet og leveres til din adresse, og ønsker du at vi skal stå for monteringen også, så klarer vi også den.

AUBO har et landsdækkende forhandlernetværk. der alle tilbyder den samme gratis og uforpligtende service:

  • Gratis opmåling (eller kontrolopmåling af dine egne mål)
  • Udarbejdning af 3D farvetegninger
  • Kreativt indretningsforslag

Vi opfylder din køkkendrøm hos Svane Køkkenet 
”Livet er ikke så firkantet”
Køkkenet er familiens omdrejningspunkt for det gode familieliv, god mad og relationer. Og for de fleste et udgangspunkt for timevis af godt samvær omkring madlavning og hygge med familie og venner. Det fungerer som samlingspunkt, når familien krydser hinanden i løbet af dagen. Derfor er det en investering i fremtiden, når der skal købes et nyt køkken. Det skal være 100% i orden, og som du gerne vil have det! Køkkenkabalen går ganske enkelt bedre op, når du vælger et Svane køkken. Livet er ikke så firkantet, som vi siger!
Hos Svane Køkkenet ved vi, at en køkkendrøm består af mere end bare et lækkert design. Det skal udnytte de kvadratmeter, som du har til sidste millimeter. Køkkenet skal være funktionelt, og passe præcist til din families behov, og så skal det kunne tåle at blive brugt, dag efter dag efter dag.
Gennem tiden har vi leveret i omegnen af 125.000 køkkener. Vi har prøvet meget – og set det meste. Og du kan være sikker på, at intet kommer bag på os, hvis vi får lov til føre dine tanker og ideer om et nyt køkken ud i livet.

Nye trends fra den internationale designscene er omdrejningspunktet i det moderne køkken. Her er frække farvekombinationer og enkle ­elementer i højsædet. Og hvad enten I er til det grebsløse køkken eller foretrækker noget at holde fast i, kan I være sikre på én ting:
Det ­moderne køkken fra Tvis holder til ethvert behov.

Tvis holder…køkkenglæden i top
Rene linier er kodeordet i Duo-Style Hvid, hvor overskabene er sløjfet til fordel for dybe skuffer og høje indbyggede skabe uden greb. Kirsebærbordpladen er lavet som en bro med fingersamling i enderne. Den firkantede vask er en Blanco Zeroxline kombineret med et Børma Q1 blandingsbatteri.